LA PRIMAVERA


Ja ha arribat la Primavera! Comença a fer bon temps, tenim més hores de sol i la pluja fa que el camp es pleni de flors meravelloses!

Aquí a Lleida és una època fantàstica, en la que et pots passar el dia a fora sense torrar-te i a la nit encara tapar-te amb una manteta 😊 Com és la primavera allà on vius tu? 

En aquest episodi la Roser va al viver a comprar flors per plantar al seu jardí, el Meló i la Síndria juguen a un joc molt primaveral i anem de passeig amb l'Aina i la seva família!


I per aprofitar encara més l'alegria que ens aporta la Primavera, us portem algunes propostes per treballar l'expressió oral amb els infants 🌺

ANEU DE PICNIC

La Primavera és l'època ideal per sortir a dinar al camp, però si no podeu fer una excursioneta, munteu un picnic al jardí al balcó o fins i tot al menjador de casa!

Només es tracta de fer que sigui extra especial preparant uns sandvitxos i fruita tallada. Aprofiteu l'estona per conversar amb els infants i compartir el que més us agrada de la primavera!

També us podeu endur peluixos o nines i portar també el seu "picnic" per iniciar converses a través de les joguines.

MIREU ALS NÚVOLS

Els dies de Primavera el cel està ple de núvols amb formes increïbles. Mireu als núvols i busqueu formes divertides, imagineu personatges i inventeu històries. 

Aquesta activitat és ben divertida senzilla i no necessita cap preparació! A més de l'expressió oral, treballa la imaginació i la formulació d'hipòtesis.
CREEU I ENVIEU POSTALS DE PRIMAVERA

Perquè només enviem postals de felicitació per Nadal? La Primavera també potser un bon moment per tenir un detall amb els nostres amics i familiars.

Planegeu amb els infants a qui tenniu ganes d'enviar una postal de Primavera i creeu junts el disseny que vulgueu.

Els nens i nenes poden practicar l'escriptura o us poden dir el que volen que escriviu a les postals. Aprofiteu per iniciar converses interessants amb ells i per veure quines coses consideren importants a la seva vida.

SESSIÓ DE FOTOS

Deixeu que els infants us facin una sessió de fotos primaveral! Pregunteu-los com i on us heu de posar, quina roba i complements voldran que porteu... Que siguin els directors de la sessió!

Us ho passareu molt bé i us quedarà un record divertit per sempre 💛

RECITEU POEMES DE LA PRIMAVERA

Els poemes són un recurs fantàstic per treballar la dicció, l'entonació i l'expressió en llengua oral. La rima ajuda a portar el ritme i a més són super bonics i inspiradors! 

 


Comentaris

Entrades populars