2ª TEMPORADAEL PRIMER DIA D'ESCOLA

En aquest episodi d'Art&shock, ens preparem per el primer dia d'escola! L'escola és un lloc molt especial, on hi trobarem moltes coses noves per aprendre i descobrir. Cada dia els nens i nenes del món s'aixequen ben d'hora per anar a l'escola. Alguns hi van caminant, d'altres en bicicleta, cotxe o autobús. Sigui com sigui, a l'escola hi tenen moltes aventures amb els seus amics i amigues i hi aprenen un munt de coses que els ensenyen a ser feliços i a ajudar als altres. Tenim molta sort de poder anar a l'escola! Amb la Roser, us podreu preparar la motxilla per anar a l'escola, cantar una cançó de Bon dia!, fer una fitxa per donar-vos a conèixer als vostres companys, visitareu una escola i aprendreu les feines que fan els mestres!
L'AIGUA

En aquest episodi d'Art&shock, aprenem coses sobre l'aigua! L'aigua és un element necessari per a la vida que ens proporciona la natura. On podem trobar l'aigua? Doncs per tot arreu! Oceans, mars, llacs, estanys, pantans, rius, tolls, basses... En aquest episodi us ho passareu molt bé fent experiments, cantant, regant les plantes i aprenen coses sobre el cicle de l'aigua, amb un conte!


LA TARDOR

La tardor és una època de l'any molt bonica en la que la natura es prepara per l'arribada de l'hivern. Comença a fer més fred, els dies es fan més curts i els arbres i les plantes ens avisen que ha arribat la TARDOR! Cantarem la cançó de la Castanyera, farem un joc de memòria amb elements de la tardor, visitarem al Meló i a la Síndria, que s'han topat amb un dia ben de tardor, i anirem a buscar fruits amb el nostre amic Pol!

LA ROBA

En aquest episodi d'Art&shock, aprenem coses sobre la roba! 👒 Les persones necessitem la roba per no passar fred, no mullar-nos o cremar-nos del sol. Per això, depenent del temps que fa, ens posem una roba o una altra! Coneixerem a l'Arlet, a qui li encanta la costura i ensenyarà com es confecciona la roba! La Roser marxarà de vacances amb el Meló i la Síndria però, que s'haurà d'endur a la maleta? Doncs depén del temps que faci! ❄️☀️☔


LA MÚSICA

En aquest episodi d'Art&shock, aprenem coses sobre la música! 🥁

La Roser ens proposa un joc d'audició en el que hem d'endevinar quin és l'instrument que sóna, coneixem a l'Olau a qui li encanta jugar a fer música amb instruments diferents i aprenem coses sobre la feina de músic amb el Joan i la Núria de Lauzeta 🎻


Veniu a cantar i ballar amb nosaltres?
 
En aquest episodi d'ArtiShock parlem sobre l'estació de l'hivern! ☃️

La Roser s'ho passa bé amb la neu, coneixem alguns animals als qui els encanta el fred, recitem un poema de l'hivern i anem a esquiar amb la Llum!

Nous perdeu aquest episodi ple de neu, gel i glaç!❄️
L'HORA D'ANAR A DORMIR


En aquest episodi, veiem que fan el Meló i la Síndria abans d'anar a dormir, recitarem un poema de bona nit i escoltarem el conte de la Carlota.

Poseu-vos còmodes perquè aquest és un episodi per veure abans d'anar a dormir... 

Bona nit, i tapeu-vos! 😴


Comentaris

Entrades populars