3ª TEMPORADA

 

ELS CONTES

Llegir un conte és com anar de viatge, viure un somni o fer un amic nou! Els contes ens obren la porta a un món fantàstic ple de diversió i aprenentatge.


La Roser va a la llibreria amb el Meló i la Síndria i els explica un conte, aprenem com es fan els contes i en què consisteix la feina d'editora amb la Mertxe del Genet Blau i acompanyem a l'Aina i a l'Arnau a la boblioteca.
No us perdeu aquest episodi ple d'històries màgiques i personatges de conte!LA PRIMAVERA


Ja ha arribat la Primavera! Comença a fer bon temps, tenim més hores de sol i la pluja fa que el camp es pleni de flors meravelloses!

Aquí a Lleida és una època fantàstica, en la que et pots passar el dia a fora sense torrar-te i a la nit encara tapar-te amb una manteta 😊 Com és la primavera allà on vius tu? 

En aquest episodi la Roser va al viver a comprar flors per plantar al seu jardí, el Meló i la Síndria juguen a un joc molt primaveral i anem de passeig amb l'Aina i la seva família!


ELS OCELLS

Que bonics són els ocells, són uns animals ben especials! 🤗 

En aquest episodi d'ArtiShock descobrim coses sobre els ocells amb els nens i nenes de P5 del Col·legi Sant Jaume-Les Heures,  l'Stania del Zoo del Pirineu, i acompanyem al Meló i la Síndria a visitar els Aiguamolls de Rufea 😍Comentaris

Entrades populars