1ª TEMPORADA

EL CAMP


En aquest episodi parlem del camp: Anem a veure tractors, alimentem als ocells, reguem l'hort i el jardí i cantem cançons de la granja!


LES DENTS


En aquest episodi parlem de les dents: Aprenem a raspatllar-nos les dents amb una cançó, imitem animals, veiem com és una dentadura humana i una de cavall!


EL BOSC


En aquest episodi parlem del bosc: Visitem un bosc de ribera, fem un mandala, aprenem cançons, juguem amb troncs i repassem les parts de l'arbre!


EL GALL I LA GALLINA


En aquest episodi parlem del gal i la gallina: la Xènia ens ensenya la granja de gallines de la seva família, aprenem com són els galls i les gallines i com viuen, expliquem un conte de gallines i comptem fins a 10!


L'ESTIU


En aquest episodi parlem de l'estiu: el Pol ens ensenya com juga a la piscina, celebrem la nit de Sant Joan, fem un arc de Sant Martí amb fruita d'estiu i preparem la bossa per anar a la platja!ELS SENTITS


En aquest episodi parlem des 5 sentits: la vista, l'oïda, el tacte, el gust i l'olfacte. Veurem colors, l'Elián ens ensenyarà com es preparar un esmorzar dolç i salat, anirem d'excursió a buscar olors, farem un joc d'endevinalles sonores i un trenca-closques fent servir el sentit del tacte!
L'HORT


En aquest episodi parlem de l'hort: d'on surten les llavors, com plantar-les, com germinen les plantes, expliquem un conte en anglès i visitem casa del Quim, que té un hortet a la terrassa!
Comentaris

Entrades populars